06 20 230 0277
>

Vásárlási információk

Ha vásárolni szeretnél, kattints a a jobb felső sarokban a barna belépés ikonra a kosár ikon mellett.

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, keresd meg a "Regisztráció" linket és kattints rá! Pontosan töltsd ki az adataiddal, majd a lap alján kattints a REGISZTRÁCIÓ gombra. Ezután indulhat a vásárlás. smile

Ha korábban már regisztráltál, kattints a jobb felső sarokban a barna ikonra a kosár mellett és lépj be a "Belépés" gombbal. Indulhat a vásárlás! smile

Ha kiválasztottad a megvásárolni kívánt terméket/termékeket, az alatta levő mezőbe, írd be a db számot  vagy kattints a kosárra annyiszor ahány db-ot szeretnél (a legvégén ellenőrizheted a db számot ).

A kosár ikonra kattintva megnézheted, hogy mit tettél eddig a kosaradba.

Minden sorban a db számot + ill. - jellel tudod növelni vagy csökkenteni ( addig használd a + és - jeleket, míg el nem éred a megfelelő mennyiséget ) ill. törölni ( addig használd a - jelet, amíg el nem tűnik a nem kívánt termék ).

Ha menet közben úgy döntesz, hogy csak később vásárolsz a KOSÁR TÖRLÉSE gombbal ki tudod törölni a vásárlásodat.

Ha nem kívánsz több terméket vásárolni, kattints a TOVÁBB A FIZETÉSHEZ gombra, jöhetnek a szállítási információk.  Ha új vásárló vagy, nem regisztráltál még vagy csak nem léptél be a vásárlás elején, most megteheted ( regisztrálj vagy lépj be! ).

Töltsd ki a szállítási információkat! Ha ez megtörtént kattints a "Szállításra"!

Válaszd ki, hogy hol szeretnéd átvenni a csomagot!

Válaszd ki a fizetési módot!

Végezetül a MEGRENDELEM gombra kattintva véglegesítheted a rendelésed.